Víkendovka Adventure Rangers Spící Medvědi v Říkoníně

25.10.2009 00:00

Karel dostal nápad. Uděláme malou akcičku jen pro rangery (tedy po novém Adventure Rangers). Uděláme ji bez velké organizace, necháme děcka, ať si řeknou, co chtějí dělat a budem hlavně hodně povídat, vykládat, budeme spolu a prostě si to užijeme. A taky uděláme dříví na zimu do klubovny. Byla nás malá skupinka, hlavně dívčího složení... Akce začala ne zcela ladně. Slíbili jsme ostatním, že pro ně sjedeme na nádraží autem, aby nemuseli pěšky. Ovšem mojí vinou (sklerózou) jsme museli ještě v Tišnově nakupovat a paní pokladní nebyla žena na svém místě, takže jsem ve frontě trčela půl hodiny - prostě v době, kdy jsme měli být na nádraží, jsme stáli před obchodem... Ale mládež statečně došla pěšky.

 

Když jsme vykládali auto, zjistali jsme, že jsme ještě navrch zapomněli vzít kytaru :(

 

Druhý den jsme vyrazili na to dříví, docela jsme si mákli... Pak jsme v chatě zapálili oheň v krbu, hráli veselé hry, hlavně Aktivity a Asociace, četli Čtyřlístky, taky Bibli.... Odpoledne jsme, někteří hrdinové, vyrazili ještě na Rýsov, kde jsme si užili donrodružné hledání "kešky" - GPS-ka nás vodila pěkným křovím...

 

Večer při svíčkách jsme si vykládali o Jonášovi - schválně kolik různých poučení z toho krátkého příběhu vytáhnete. My jsme jich našli cca 15. Pak jsme dělali biblický test. Karel nás pěkně prohnal celou Biblí, na žádost některých účastníků zkoušel i znalosti Zjevení :) - výsledky nic moc, i u vedoucích. Vítěz - Elenka.

 

Taky jsme zkoušeli svou fantazii na loužích z vosku, svou slovní zásobu na Asociacích...

 

V neděli jsme spali a spali - proto pracovní název této skupiny byl zvolen SPÍCÍ MEDVĚDI. Taky balili, uklízeli....

 

Ahoj Kača

 

A tady fotografie

09_10_23az25_Rikonin