Rangerský výlet aneb Bongo a film

06.04.2009 18:32

    Jednoho krásného únorového dne jsme se rozhodly s našimi Rangerkami, že si uspořádáme v březnu výlet. Věděly jsme určitě, že si chceme udělat filmový večer. Ale co bude před a po něm? Proto jsem navrhla, že bysme mohly zkusit nový dětský park Bongo. A tak se dohodlo, že před filmem bude pro zájemce Bongo, pro ostatní pak večer promítání a ráno do odpoledne slovo s chvalami a hry. Pozvání na naši miniakci dostaly i Junioři, kteří ještě před nedávnem byli Rangery, takže to byl nakonec v podstatě Rangersko-Juniorský výlet.

    Odpoledne 27.3. v 16:00 se sešla skupinka odvážlivců (Rangeři – Markétka, Ellen, Anička, Junioři – Katka a vedoucí – Martin a Lucie), která se pod mými “orientačními schopnostmi, vypravila do Bonga (byla jsem totiž jediná, kdo tam někdy byl). Když jsme se po deseti, kdy už tam budeme, dostaly až k cílové budově, byl to pro všechny jistě oddych a velká radost:-) Reakce všech dětí i vedoucích byly velmi kladné, viz. foto. Vedoucí, ale hlavně děti, zkoušeli různé atrakce, které zde byly. Ale asi největší úspěch získala velká prolízka (byla fakt super – prolezla jsem jí asi 5x:-)).

    Pak se naše první skupinka vrátila zpět na Životského a spojila se s druhou skupinou (Rangeři – Eliška, Junioři – Sam, Kiki, Světla, vedoucí – Méďa a na Prince Kaspiana i Bublina). Takže celkem nás tam bylo 12. Filmový večer začal filmem Rrrrrr, ale po půl hodině, kdy se většina Rangerů nudila, se pustil Princ Kaspian. Pak ještě Shrek Třetí a nakonec o půlnoci pro zájemce Sběratel kostí.

    Budíček byl tak kolem 9:00 – 9:30. Chtěla jsem sice udělat společnou snídani. Ale když se začaly Rangeři trousit kolem deváté hodiny, kdy ještě Junioři a někteří vedoucí spali, pro různé nože a jiné věci potřebné k jídlu, došlo mi, že z toho asi nic nebude. Po snídani pak byly modlitby, slovo a chvály (když jsme zpívaly kánony, tak nám to všem nádherně šlo) za doprovodu Méďi na klavíru. Pak byly na řadě hry, ale nakonec hrálo jen 6 lidí Aktivity a ostatní se šly ještě dívat na Piráty z Karibiku a samozřejmě od večera 27 až do odpoledne 28.3. se jedly všechny dobroty, které se donesly na filmový večer, protože jich bylo strašně, ale opravdu strašně moc.

    Takže prostě krásný víkend plný relaxace a her. Moc děkuji všem, kteří jeli, bez nich by to tam určitě nebylo ono. A těším se na další podobnou akci.

 

Vedoucí Lucie

Pro zobrazení fotek z akce klikněte na tento odkaz:

https://picasaweb.google.com/ma.hrabal/20090328Bongo#