Modlitby za Filipa

20.10.2013 17:47

 

 

 

 

 

On na svém těle vzal naše hříchy na kříž, abychom zemřeli hříchům a byli živi spravedlnosti. Jeho rány vás uzdravily. Vždyť jste bloudili jako ovce, ale nyní jste byli obráceni k pastýři a strážci svých duší.

1. Petrův 2:24 - 25

Milí rangeři, bratři a sestry!

Mám k Vám výzvu k modlitbám. Prosím naléhavě, modlete se za našeho bratra Filipa Opálku. Filip je aktivním členem 18. přední hlídky Brno. Prošel s námi mnoho akcí a je jedním z těch, kdo neváhají přiložit ruku k dílu, když je třeba. Naposledy nám hodně pomohl na výroční konferenci RR, kterou jsme pořádali v Brně.

Filipovi byl diagnostikován zhoubný nádor štítné žlázy v pokročilém stadiu. Jeho stav je velmi vážný. Nyní je plánována náročná operace a to nejen časově (zákrok má trvat cca 6 hodin), ale i technicky (vyžaduje přítomnost několika operatérů). Operace by měla proběhnout do měsíce, poté by měla následovat další léčba.

Chtěl bych Vás všechny poprosit o modlitby, a kdo budete chtít, i půst za celou situaci. Aby Bůh provedl Filipa touto zkouškou, zachoval jeho život a za celou jejich rodinu, která vše nese s Filipem. Celá situace je velmi vážná. Modlíme se za nadpřirozený Boží zásah. Aby Bůh Filipa uzdravil a také aby dal moudrost lékařům, kteří se o něj starají.

Naše přední hlídka se bude společně modlit na pravidelných středečních schůzkách. Chtěl bych Vás poprosit o totéž.

Pokud byste vstoupili do tohoto modlitebního boje s námi, budeme rádi.

 

Karel Hauptman

Velitel 18. PH Brno